radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Comarcal CiU i ERC voten en contra de recuperar els serveis perduts a l’Hospital de Blanes

CiU i ERC voten en contra de recuperar els serveis perduts a l’Hospital de Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 505 0

 

Les dues formacions van tombar ahir en la Comissió de Salut del Parlament una resolució d’ICV que demanava “recuperar i mantenir la prestació dels serveis de guàrdia de Cirugia i Traumatologia de l’Hospital Comarcal de Blanes”. El text rebutjat es va presentar a l’abril i també demanava recuperar el nombre d’hores diàries d’ambulàncies a Blanes i la recuperació en horari nocturn dels CAP’s de Blanes, Lloret de Mar i Tossa.

Sobre aquest últim punt, CiU i ERC van votar-hi altre cop en contra.

En el període d’esmenes, els nacionalistes volien que, en comptes de “recuperar” els serveis nocturns el text només “garantís l’atenció continuada” amb “els recursos més adequats a cada cas “. Per la seva part, els republicans demanaven la supressió del punt i el PSC estava d’acord en garantir l’horari nocturn, però deixant de banda a Blanes.

Es dóna el cas que finals d’octubre a l’Ajuntament de Lloret, CiU es va abstenir i ERC va votar a favor d’una moció mlt similar presentada també per ICV.

En canvi, la Comissió de Salut sí que va aprovar dues resolucions. La primera demanava mantenir obert el CAP Fenals i l’altre “planificar la inversió pel trasllat d’aquest CAP al local cedit per l’Ajuntament”.

 

Diari Girona