radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 13:25 -14:00

i després

El PregonerDijous, 14:04-15:00
Inici » Un motorista envesteix un vianant a la carretera entre Blanes i Lloret

Un motorista envesteix un vianant a la carretera entre Blanes i Lloret

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 717 0

 

Ahir al matí un home de 54 anys que travessava la carretera Gi682 a la zona del Residencial Blanes, en una zona no senyalitzada, va ser envestida per una motocicleta que no va poder fer res per evitar l’impacte amb l’home.

Tant el vianant com la conductora del vehicle van resultar ferits amb diversos traumatismes.

En l’atenció de l’accident han intervingut un helicòpter medicalitzat, i 2 ambulàncies del SEM, 5 unitats de la Policia Local, Protecció Civil de Blanes i una unitat de trànsit dels Mossos d’Esquadra.

Els dos ferits presentaven politraumatismes no crítics i se’ls ha evacuat a l’Hospital Josep Trueta de Girona perquè se’ls continués donant atenció sanitària.

Donades les ferides de la conductora del ciclomotor, els serveis mèdics van decidir traslladar la dona amb un helicòpter medicalitzat, mentre que l’home ha estat evacuat amb una ambulància medicalitzada.

Mentre ha durat les tasques d’evacuació mèdica, la Policia Local ha hagut de tallar el trànsit rodat en aquesta via, principal via de comunicació amb Lloret entre la rotonda dels Focs i la rotonda de Mas Borinot per l’altre.

El tall de carretera s’ha allargat fins les 10 del matí, aproximadament, moment en el qual la circulació s’ha tornat a restablir amb normalitat.