radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Comarcal CDC i Unió de Malgrat presenten candidates diferents per encapçalar la llista per les municipals

CDC i Unió de Malgrat presenten candidates diferents per encapçalar la llista per les municipals

Comarcal Política

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 779 0

Les dues formacions que integren la federació a Malgrat no han consensuat una única candidatura per encapçalar la llista de CiU a les properes eleccions.

D’entrada CDC va escollir divendres passat l’actual portaveu del partit Neus Serra com a alcaldable en les properes eleccions municipals del 2015.

Paral.lelament, Unió Democràtica va escollir dimarts la seva pròpia candidata. Es tracta de la també regidora Carme Ponsa, que hauria de disputar-se amb Serra la candidatura de la federació a les properes eleccions.

Convergència, però, en la nota de premsa que han enviat als mitjans ja parlen de Neus Serra com a cap de llista de CiU a les eleccions municipals a Malgrat.

Unió de Malgrat, però considera que la millor candidata seria Ponsa, que també és regidora a Malgrat. Ponsa ha declinat fer declaracions en aquesta emissora. Qui sí ha parlat és el president d’Unió al Maresme, Guillem Aresté, que assegura que és una situació normal i recorda que en les últimes eleccions Serra va ser candidata a proposta d’Unió i que ara tocaria de nou una candidata a proposta dels democratacristians.

Neus Serra, però, explica que en els acords de la federació a Malgrat s’estableix que tindrà preferència per ser cap de llista el candidat de les últimes eleccions que hagi millorat els resultats anteriors.

CiU amb Serra al capdavant, va aconseguir passar de 3 als 5 regidors en els últims comicis locals, cosa que avalaria la seva candidatura directa.

Per això Serra diu que no hi ha res a discutir, i que en tot cas, és Unió qui s’ha d’acostar a parlar amb CDC.

Serra, que vol ser cap de llista per 4t cop consecutiu, afirma que les relacions entre CDC i Unió no són fàcils enlloc i menys a l’hora de triar cap de llista.

La carrera electoral en el si de CIU a Malgrat s’ha iniciat quan encara manca més d’un any i mig per les properes eleccions municipals previstes pel maig del 2015.

 

Foto de portada: la portaveu de CiU a Malgrat, Neus Serra (El Punt)