radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Esports L’amateur de futbol esgarrapa un punt de la seva visita a Blanes

L’amateur de futbol esgarrapa un punt de la seva visita a Blanes

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 565 0

 

Partit sense gols al camp del Quatre Vents blanenc, en un partit molt trabat. Al final un punt per cada equip. El PLF continua líder amb 22 punts, i amb una avantatge de 2 punts respecte el segon classificat, l’Aro. Aquesta propera jornada l’equip intentarà afiançar-se al liderat rebent la visita del sempre complicat Tordera que ara ocupa la 6a plaça de la lliga, amb 19 punts.

Tant l’Infantil com el cadet han guanyat aquesta setmana. Els primers es van imposar precisament al Tordera per 1 a 2, amb gols de Sergi i Adrià en el 20 i 30 de la 1a part. El Tordera va retallar distàncies ja al segon temps.

L’equip palafollenc suma ja 11 punts i és 6e a la taula a l’espera de rebre aquest cap de setmana al municipal al líder; el Riudarenes, que té 16 punts, 5 més que els locals, tot i que també han jugat un partit més.

Boníssima campanya la que protagonitza també el cadet palafollen, que aquesta setmana s’ha imposat a casa contra el Breda per 3 a 1, amb 2 gols d’Ayoub i un d’Eric, que ja és el 3r màxim golejador de la competició amb 9 dianes amb el que va de lliga.

El cadet és 2n a la lliga, amb 18 punts i un partit menys. Aquest proper cap de setmana el PLF jugarà contra el 3r classificat, el Lloret, que té els mateixos punts que els palafollencs, però amb un partit més.