radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Inici » Es creen Els Catellers de l’Alt Maresme

Es creen Els Catellers de l’Alt Maresme

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 695 0

 

Divendres passat, a l’antiga Biblioteca de Pineda, es va celebrar la reunió constitutiva per formar una colla castellera a l’Alt Maresme. En aquesta primera covocatòria hi van assisitir una 60a de persones provinents de Calella, Pineda, Sant Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera, que serà l’ambit geogràfic de representació de la colla.

En aquesta reunió es va decidir denominar la colla com a Castellers de l’Alt Maresme, que tindrà com a base per assajos la ciutat de Pineda, que és on de moment han trobat facilitats per accedir a un espai per fer els assajos. Es tracta de l’escola St Jordi, que serà el primer lloc de trobada, però no es descarta la rotació pels municipis participants, depenent de la possibilitat de trobar espais idonis per a treballar.

En aquest sentit la colla començarà a assajar el proper dia 5 de novembre i ho farà cada dimarts i divendres de 8 a 10 del vespre. Els més petitsm, la canalla, ho farà també dimarts i divendres en horari diferent.

La voluntat de la nova entitat és esdevenir la colla castellera de l’Alt Maresme, no només pel nom, sinó pel compromís d’actuar a totes i cadascuna de les places dels municipis, sense una identificació exclusiva en un únic poble.

Per això es vol que la diada anual de la colla es celebri cada any en un lloc diferent, per fer que l’entitat de tot l’Alt Maresme.

La colla fa una crida a participar a totes les persones de Calella, Pineda, Sant Susanna, Malgrat, Palafolls i Tordera que hi puguin estar interessades. Al web de la ràdio hi trobareu el contacte amb la colla per poder participar-hi.