radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Es reprenen les obres de la passera, que tindrà fusta de Finlàndia

Es reprenen les obres de la passera, que tindrà fusta de Finlàndia

Mobilitat Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 906 0

Aquesta setmana s’han tornat a reprendre les obres de la passera peatonal que ha d’unir el centre de PLF amb el barri de St. Lluís, salvant la carretera de Blanes.

L’ajuntament confia que no hi haurà més entrebancs i que en un parell de mesos es podrà acabar els treballs que manquen per completar aquesta obra, que es va començar a fer just fa 3 anys i mig, però que ha patit diferents contratemps que fan que encara manqui una última fase. En aquet temps aquesta obra s’ha vist afectada per la fallida de dues empreses constructores o per la manca de finançament per part de les administracions superiors així com d’altres infortunis que han endarrerit l’acabament de les obres d’aquesta passera que estava programada des del 2004.

Segons el consistori, bàsicament només manca la fusta de la passarel•la i l’enllumenat així com acabar els detalls de connexió tant a la banda de les Ferreries com a la banda de St. Lluís. Ho ha explicat el regidor d’obres i urbanisme, Josep Rueda.

Justs ara ha arribat la fusta necessària per fer el pas de la passera i ja s’ha començat a col•locar. Es tracta d’una fusta portada directament des de Finlàndia, ja que segons Rueda es necessita un tipus de fusta especial que permeti una llarga durabilitat i que estigui preparada per resistir les inclemències meteorològiques. Segons el regidor la fusta s’ha comprat a una empresa especialitzada en la fabricació de vaixells de Finlàndia.

L’Ajuntament calcula que en uns 3 mesos ja podrà estar enllestida la passera, tot i que no volen donar terminis de finalització per l’historial d’infortunis que ha patit aquesta obra des de l’inici.

Es calcula que el cost final de la passera, un cop estigui finalitzada, s’aproximi als 700 mil€.