radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports Els Sots-25 de bàsquet guanya i ja és 4t a la lliga

Els Sots-25 de bàsquet guanya i ja és 4t a la lliga

COMPARTEIX-HO
, / 625 0

 

 

L’equip palafollenc va aconseguir una treballada victòria a la pista del La Salle Girona 41 a 58, 17 punts a munt pels palafollencs, que han aconseguit així la 3a victòria de la temporada. Això fa que pugin a la 4a plaça de la lliga, a l’espera de rebre el Vilablareix la propera jornada al Palauet. Els gironins són 2s a la lliga.

També el Vilablareix serà el nou rival de l’amateur que aquesta última jornada va tornar a caure. Ara a la pista del Llança; 71 a 46. Els palafollencs, doncs, no poden sortir del pou de la classificació i esperen guanyar al Vilablareix per començar a sortir de la part baixa de la taula.

El júnior tampoc va poder endur-se la victòria de la pista de l’Hostalric, ja que va perdre 52 a 39. És la 3a derrota de la temporada per l’equip de PLF, que ha guanyat 2 partits. Aquest bagatge deixa el júnior a la 5a plaça de la lliga a l’espera de rebre la propera setmana al Cassà, 6è classificat amb un partit menys.