radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Esports Derrota del cadet i l’amateur i empat de l’infantil en l’última jornada

Derrota del cadet i l’amateur i empat de l’infantil en l’última jornada

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 489 0

 

Mala jornada pels principals equips de futbol del nostre municipi. L’amateur ha encaixat la segona derrota del que va de lliga després de caure al camp del Maçanet per 3 a 1. Els palafollencs es van avançar al marcador al minut 9 amb un gol de Yeray, però ràpidament el Maçanet va donar la volta al marcador. Tot i la derrota els palafollencs són encara líders de la classificació amb 12 punts, però ara ja no està en solitari, sinó que hi ha 3 equips més amb els mateixos punts.

La propera jornada els palafollencs rebran a casa al Tossa, que és el 12è classificat amb 6 punts.

El cadet tampoc ha tingut sort i ha perdut en un interessantíssim partit contra el líder; el Blanes. El partit va va transcorre amb alternança en el marcador; avançant-se un, empatant l’altre, fins que al minut 58 el marcador reflectia un 3 a 3. 10 minuts després els blanencs van marcar el gol de la victòria, donant eñs tres punts i consolidant el Blanes com a líder de la taula. El PLF és 6e amb 6 punts i la propera jornada jugaran contra el Farners, que són 5s, pel que una victòria del cadet permetria escalar posicions a la taula.

L’infantil és l’únic equip que ha sumat algun punt després d’empatar a 0 a casa contra l’Arbucienca. Aquest punt li permet estar a la 5a plaça de la lliga. Aquest proper cap de setmana l’equip descansarà