radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Desafinado
Federico Francesch
Dijous, 00:00 -01:00

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dijous, 10:00-13:00
Home Societat L’ajuntament recorre a Instagram per triar la portada de l’Agenda d’activitats

L’ajuntament recorre a Instagram per triar la portada de l’Agenda d’activitats

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 572 0

A partir del 2014 les portades de l’agenda cultural “PLF”, que recull mensualment totes les activitats que s’organitzen a la nostra població, seran fotografies fetes pels palafollencs.

Fins ara l’agenda portava en portada a diferents palafollencs que eren fotografiats pels impulsors d’aquesta publicació municipal, o bé eren imatges del nostre municipi. A partir de gener però, es vol que siguin els propis palafollencs que a través d’instagram proposaran les fotografies que poden encapçalar l’agenda.

Es pretén que aquells instants, racons o vivències palafollenques que la gent retrata, normalment amb el seu telèfon mòbil, i comparteix en aquesta coneguda aplicació, siguin a partir d’ara les protagonistes de les portades del “PLF”. Ho ha explicat la tècnica de cultura de PLF, Anna Rovira.

Les fotografies poden estar tractades amb els filtres que ofereix l’aplicació per tal de manipular la fotografia per donar-li altres matisos, ja sigui augmentant la llum o canviant i editant els colors originals de la fotografia.

Qui vulgui presentar les seves propostes, ja ho pot fer. De moment, però, només es pot fer arribar les propostes a través del correu electrònic cultura@palafolls.cat o bé compartint la imatge al Facebook de l’Ajuntament de PLF.

A partir de gener l’equip de redacció del PLF triarà la fotografia del mes, que encapçalarà la portada de la publicació de la qual es fan 4000 còpies i es distribueix casa per casa cada inici de mes amb tota la programació cultural de PLF.