radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal Malgrat vol començar les obres del pavelló i de l’antiga caserna de la policia abans de finalitzar l’any

Malgrat vol començar les obres del pavelló i de l’antiga caserna de la policia abans de finalitzar l’any

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 504 0

El municipi manté les intencions de complir el pressupost municipal aprovat l’any passat i per tan, vol que les obres d’adequació del pavelló esportiu i la remodelació de l’antiga caserna de la policia es puguin iniciar en les properes setmanes.

Una de les obres més importants que encara el consistori en els proers mesos és la¡’adequació del pavelló antic, que es troba molt malmès pel pas dels anys. El projecte executiu ja està enllestit, però falta part del finançament. Es compta amb una subvenció de 700 mil € de la diputació, i s’està a l’espera d’un canvi de destí de 200 mil€ més, que estaven aprovats per una altra obra,però que es vol acabar destinant al pavelló. Ho explica l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, que també destaca que s’han realitzat ja les obres d’adequació i asfaltatge de carrers del municipi.

A banda del pavelló, aquest mes d’octubre han de començar els treballs d’arranjament de les antigues casernes de la policia, a tocar del CAP de salut, per tal que acabin acollin els serveis socials del municipi. Aquesta obra tenia un pressupost de licitació de 161 mil €. Diu Campoy que el canvi d’ubicació dels Serveis Personals permetrà poder intervenir a l’actual seu del carrer Montserrat, que també ha quedat petit i amb necessitat de reformes.

Un cop reformat aquest espai es destinarà en exclusiva a escola d’adults i a fer cursos.

Per la seva banda l’antiga caserna de la policia estava en desús des que es va inaugurar la nova comissaria, al mes de desembre de 2009