34è aplec de la Sardana de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana, la població veïna celebra el seu 34è aplec de la Sardana.

Com ja és habitual, dissabte es farà la revetlla d’Aplec, amb un concert de sardanes al Centre Cultural del Carrer del Carme. Aquesta actuació anirà a càrrec de la cobla Jovenívola de Sabadell a partir de les 9 del vespre.

El plat fort serà, però, diumenge, amb l’aplec pròpiament dit, que es celebrarà, si el temps ho permet, al parc de Francesc Macià, ja que en cas de pluja, tots els actes es traslladaran al Pavelló Esportiu.

Hi haurà audicions al matí, a partir de 2/4 d’11, i a la tarda, a partir de quarts de 4, ja que durant el migdia es farà un dinar de germanor al mateix parc.

Diumenge les audicions de sardanes aniran a càrrec de la Principal del Llobregat, Jovenívola de Sabadell i Principal de la Bisbal.

Com ja ha passat en d’altres ocasions, i per tal de facilitar l’accés a la zona, es posarà un servei de bus gratuït entre el centre de Malgrat i el parc.

La propera setmana, diumenge dia 13, arribarà el torn del 1r Aplec Maria Sabatera de PLF amb la participació de 2 cobles; la Palafolls i la de Sta. Maria de Blanes. L’aplec es farà a la plaça del Fòrum Palatiolo amb un posterior dinar popular al preu de 8€. Serà un aplec dedicat a la col•laboradora d’aquesta emissora, Maria Fenolls, coneguda com a Maria Sabatera, que des de fa 18 anys presenta un programa sardanístic a RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics