radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home General El sènior i el sots25 de bàsquet ajornen els seus partits

El sènior i el sots25 de bàsquet ajornen els seus partits

COMPARTEIX-HO
, / 566 0

 

Els dos equips palafollencs no han jugat aquest passat cap de setmana ja que els seus rivals no tenien prous jugadors com per afrontar els respectius enfrontaments amb els palafollencs.

El sènior ha caigut fins l’última plaça de la classificació, amb un partit menys. Aquest dissabte rebran a casa al Vilafant que és el líder de la taula. Els de l’Empordà són els que han encaixat menys canastes en contra.

El Sots25 és ara 7e, també amb un partit menys, i a l’espera de rebre al Palauet aquest cap de setmana el Fontajau que és 4t a la lliga amb 1 victòria i 2 derrotes.

El junior sí ha jugat aquest cap de setmana a la pista de l’Arbúcies que es va imposar de 15 punts; 62 a 47. Els gironins són 2s a la taula i no van tenir pietat dels palafollencs que es mantenen 4s a la classificació. La propera jornada jugaran a casa contra el St Feliu, que és 5è.

Per últim, el cadet femení ha perdut al Palauet ; 33 a 65 contra el Pompeu Fabra de Salt. Aquesta derrota deixa les noies a la penúltima posició i la propera jornada jugaran contra les cueres del grup; el Llagostera, a la pista de les de la Selva.