radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimecres, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimecres, 13:00-13:20
Home Esports L’amateur derrota el líder i es col•loca 2n a la classificació

L’amateur derrota el líder i es col•loca 2n a la classificació

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 1184 0

 

Bona estrena de l’equip a la 3a catalana. Després d’una derrota en la primera jornada l’amateur no ha deixat escapar més punts i suma la 3a victòria consecutiva en 4 partits. L’última ha estat al camp de l’Aro, el líder de la classificació que va caure per 0 a 2 davant dels palafollencs que van fer un bon i complert partit. Els gols del PLF els van marcar Victor a les acaballes de la 1a meitat i Morer al minut 56.

L’amateur té 9 punts i la propera jornada jugaran a casa contra el Bescanó, que només ha guanyat 1 partit en el que va de campionat.

La golejada de la jornada l’ha protagonitzat l’Infantil, que va passar per sobre del Tossa en un partit al camp de futbol municipal que va acabar en 6 a 0. De fet en el minut 39, els palafollencs ja guanyaven per 4 a 0. La golejada podria haver estat més gran perque també es va anular gols al locals. Amb aquesta solvent victòria es refan del primer partit de la temporada que van pedre. En tot cas l’equip escala fins la 4a posició a la lliga i la propera jornada buscaran continuar amb la ratxa de bons resultats al camp del Maçanet, que és 12e amb cap victòria de moment al campionat.

El qui ha descansat aquesta jornada ha estat el cadet. Ho ha fet còmodament a la 4a plaça de la lliga a l’espera de rebre aquest proper cap de setmana a l’Arbucienca, que actualment és el cuer de la classificació.