radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Comarcal Nova rotonda a Malgrat

Nova rotonda a Malgrat

Comarcal Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 667 0

El municipi i la diputació s’han posat d’acord per construir en breu una nova rotonda a l’avd Costa Brava, la carretera d’entrada al municipi que passa per la benzinera i el Cap de Salut. De fet la nova rotonda estarà entre els giratoris del polígon de Can Patalina i el del Cap.

Segons expliquen fonts municipals aquesta nova rotonda estarà situada a l’altra entrada del polígon en aquesta carretera a tocar del parc infantil Francesc Macià. Aquest nou giratori permetrà que els veïns de la Verneda no hagin de recórrer fins a les actuals rotondes per fer canvis de sentit. De fet són habituals els conductors que prefereixen fer girs prohibits, per no haver de recórrer els metres fins a trobar la rotonda. Això provoca problemes de seguretat que es volen resoldre amb aquesta nova rotonda que es començarà a fer en breu, segons les mateixes fonts.

 

Lloc on es construirà la rotonda

Al tractar-se d’una carretera de la diputació, aquesta administració col•laborarà en la construcció de la girola. De fet l’administració provincial hi aportarà el 60% del cost, la resta l’assumirà el consistori malgratenc, que celebra la construcció d’aquesta nova rotonda, que està en fase d’adjudicació.