radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Mobilitat PLF es suma a la setmana per la mobilitat sostenible i segura

PLF es suma a la setmana per la mobilitat sostenible i segura

Mobilitat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 440 0

Del 22 al 29 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema ‘Aire net – Fes el pas!’, la Setmana del 2013 proposa buscar noves formes de mobilitat, per tal d’allunyar-nos del domini absolut del cotxe particular, cap a un transport més sostenible, segur i saludable.

Així es contribuirà a millorar la qualitat de l’aire que respirem i ajudarà a prevenir els accidents de trànsit. Escollir el transport públic col•lectiu per anar a la feina, caminar o moure’s en bicicleta per anar de compres en comptes d’agafar el cotxe pot ser una bona forma de protegir i millorar la salut.

Un any més, la nostra localitat es suma a aquesta iniciativa i organitzarà activitats dirigides a conscienciar a la població de la necessitat de fer un ús responsable de la mobilitat.

A PLF la principal activitat serà aquest dimecres amb un taller de reciclatge que es durà a terme entre les dues escoles de la nostre vila, aprofitant que aquest dia estarà tallat al trànsit. Serà just a la sortida de les aules, a 2/4 de 5 de la tarda. Ho ha explicat Olga Samper responsable de l’àrea d’educació de PLF.

L’activitat està dirigida a nens i joves, per tal de poder conscienciar ja de ben petits en la importància de seguir una mobilitat responsable amb el mediambient. Qui vulgui participar-hi cal quer porti diferent material per reciclar el mateix dia a la tarda.

Aquest taller obligarà a tallar al trànsit i prohibir l’estacionament a tota la zona que hi ha entre les dues escoles a partir de les 16h, pel que es demana que aquell dia, qui pugui, vagi a buscar els fills a peu.