radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Home Economia Obert el termini per sol•licitar ajudes pels llibres escolars

Obert el termini per sol•licitar ajudes pels llibres escolars

COMPARTEIX-HO
, / 1190 0

Des d’ahir dilluns es poden demanar a l’àrea de Serveis Socials les ajudes pels llibres escolars. El termini de presentació de sol•licituds acabarà el dia 30 de setembre.

Tots els demandants hauran de passar per l’Àrea de Serveis Socials, on s’informarà de la documentació necessària en cada cas. Judit Puig, educadora social de l’Ajuntament, explica que el primer requisit és que el sol•licitant, independentment d’on estudiï, estigui empadronat a PLF.

Després de rebre totes les demandes d’ajudes, es valoraran i es resoldran.

Tenint en compte que el curs ja ha començat i que per tant tothom ja té els llibres escolars d’aquest curs, un altre requisit imprescindible és incorporar a la documentació aportada el tiquet o factura dels llibres de text d’enguany.

Per a més informació i per obtenir tota la documentació necessària us podeu dirigir a l’Àrea de Serveis Socials ubicada al Punt d’Informació, al c/ Francesc Macià, 2, primer pis. Es recomana no esperar a l’últim moment per formalitzar la demanda d’ajuda, ja que hi ha certa documentació a presentar i el procés no pot prorrogar més enllà del dia 30.