radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Cultura La Festa Major de PLF comptarà enguany amb unes Barraques destinades als nens més petits

La Festa Major de PLF comptarà enguany amb unes Barraques destinades als nens més petits

COMPARTEIX-HO
, / 611 0

Una de les novetats de la Festa Gran de PLF serà la incorporació d’un nou espectacle musical. Amb el nom de “Barraquetes”, i organitzades des de Bang Cultura, els més menuts de casa podran gaudir d’una sèrie de concerts, contes i tallers, els quals, ens els detalla el vicepresident de la entitat, Quim Albert.

En aquest espectacle musical, també s’hi comptarà amb l’actuació de la Laia Rondalla, una cantant vinculada especialment amb el món infantil.

Com que l’espectacle començarà cap a les 11 a la Plaça de Poppi, però s’allargarà fins passat el migdia, l’organització ha encarregat a una reconeguda empresa la preparació d’un vermut, que tindrà com a punts forts la seva elaboració artesanal i la creativitat que hi disposaran els cuiners.

Aquest esdeveniment també estarà organitzat per gent de PLF i Malgrat, la qual es va aplegar sota Bang Cultura per tal d’oferir als més petits tota una sèrie d’espectacles al llarg de les festes majors.