radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Estiu S’allarga el període d’alt risc d’incendis fins al 15 de setembre

S’allarga el període d’alt risc d’incendis fins al 15 de setembre

COMPARTEIX-HO
, / 514 0

Si bé enguany el Maresme aquest estiu ha mantingut un nombre similar d’incendis respecte a anys passats, el departament d’interior de la Generalitat ha decidit allargar el període d’alt risc d’incendis un mes més del que acostuma a ser normal, ja que en principi aquest període acabava el 15 d’agost.

Segons l’Agrupació de Defensa Forestal, les zones verdes de la comarca es troben en un estat totalment desfavorable davant de qualsevol possibilitat d’incendi. Per aquest motiu, des de l’agrupació es demana continuar extremant les precaucions, ja que els últims episodis de pluges tampoc no resoldran l’actual situació de sequedat dels boscos.

El litoral és una de les zones on el risc es continua mantenint elevat. Motiu pel qual es recomana evitar els treballs forestals i sobretot no cometre imprudències en les zones forestals, o a prop d’aquestes.

A la vegada es recorda que en el cas d’observar qualsevol foc o columna de fum es truqui immediatament al telèfon d’emergències, el 112.