radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Estiu Sant Genís de PLF i el Mas Carbó celebren les seves festes

Sant Genís de PLF i el Mas Carbó celebren les seves festes

Estiu Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 517 0

El proper cap de setmana es presenta ple d’activitats a PLF en el que es coneix com la seva Festa Petita. Per aquest motiu, el bressol de la població, Sant Genís, aplegarà el conjunt d’activitats de la celebració.

Aquesta sèrie d’actes, tal i com explica el president de la Associació de Veïns de Sant Genís, Jordi Ballvé, tenen com a objectiu aplegar a tots els veïns del nucli, per començar a celebrar ja dissabte a la tarda les activitats dirigides als més petits, les quals consistiran en animació infantil i una xocolatada.

Un cop arribada la nit, més d’un centenar de vilatans es congregaran en un sopar popular pel qual ja no queden tiquets a la venda. De totes formes, tots aquells que vulguin assistir al ball amb música en directe ho poden fer gratuïtament.

Ja diumenge, Sant Genís concentra els actes més significatius de les seves festes, els quals ens els detalla el president de la mateixa Associació de Veïns.

Un cop la Coral Palatiolo hagi cantat la missa de l’ofici solemne a l’es glésia romànica de Sant Genís, i s’hagin ballat les sardanes a càrrec de la Cobla de PLF, cap a les 8 del vespre tothom que ho desitgi podrà beure rom cremat mentre assisteix i gaudeix d’una cantada d’havaneres per part, novament, d’un grup autòcton de PLF, la Coral Palatiolo.

Mentrestant, el barri de Mas Carbó tornarà a celebrar les seves festes amb una sèrie d’activitats, tal i com ens detalla el vocal de l’Associació de Veïns de Mas Carbó, Xavier Vidal.

Davant de la possible previsió de pluges per aquest cap de setmana, l’Ajuntament ja ha anunciat que les festes es continuarien celebrant en els respectius locals socials.

Per tal de celebrar les festes de Sant Genís, PLF sencer tancarà dilluns tots els seus comerços en una jornada festiva.