radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimecres, 15:00 -18:00

i després

Tardes.7Dimecres, 18:00-19:30
Home Cultura Diablesfolls participarà en la Sonada’13 de Santa Susanna

Diablesfolls participarà en la Sonada’13 de Santa Susanna

COMPARTEIX-HO
, / 470 0

Després de l’estrena de l’any passat, enguany Santa Susanna rebrà la 2ª edició de la Trobada de Percussió, també coneguda com a “Sonada”.

L’aplegament congregarà fins a 6 bandes percussionistes diferents provinents en la seva majoria de l’Alt Maresme. Per aquest motiu, l’entitat de percussió de la Colla de Diables de PLF, Diablesfolls, també s’hi ha sumat a l’esdeveniment. Un acte cultural que des de la mateixa Colla esperen amb molta il•lusió.

La jornada de demà s’iniciarà a dos quarts de vuit del vespre amb una cercavila des de l’estació de tren de Santa Susanna, fins arribar a la plaça de les fonts, on els grups recrearan un estàtics. És a dir, cada grup tocarà a seva pròpia simfonia amb el ball que han anat assajant al llarg d’aquests dies.

La Sonada està organitzada pels Xiquets de Santa Susanna i l’Ajuntament del mateix municipi.