radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDimarts, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00-20:00
Home Esports Neix la 1a Marxa – Cursa Ràdio PLF 107.7

Neix la 1a Marxa – Cursa Ràdio PLF 107.7

Esports Estiu

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 711 0

Amb motiu de la Festa Major d’enguany, Ràdio PLF està preparant la primera Marxa nocturna pels camins i corriols que envolten i ascendeixen els turons del Castell de PLF.

Ideada per gaudir de l’espai, l’espectacle esportiu es realitzarà cap al vespre, de forma que els participants tindran l’al•licient de poder córrer o passejar per la muntanya mentre es fa de nit.

La cursa donarà el tret de sortida el dia 9 de setembre cap a les 8 del vespre, i com que de mica en mica la nit anirà caient sobre els passejants i els corredors, l’organització regalarà, abans de la sortida, un frontal de llum. A la vegada, per tal d’ajudar als participants, al llarg del recorregut hi hauran diferents punts d’avituallament.

Un cop finalitzat el circuit, a l’arribada es regalaran una sèrie d’obsequis a tots els participants, i es realitzarà el sorteig de diferents premis.

Si bé pot semblar que la marxa tingui un gran caràcter esportiu, aquesta esta ideada per a que els participants la puguin fer tant corrents com caminant.

 

 

El recorregut, que travessarà els boscos dels turons del Castell, no es gaire complicat, però sí que pot resultar exigent. En total seran 7,7 km que començaran i finalitzaran a la Plaça de les Valls d’Ax.

El preu de les inscripcions és de 7€ si es fa anticipadament mitjançant Internet, a través de les planes web de radiopalafolls.cat/cursa, o bé a través del web de l’Ajuntament de PLF.

De totes maneres, si la inscripció es vol fer el mateix dia de la prova esportiva, el preu serà de 10 €.

En la 1a Marxa de Ràdio PLF 107.7, més enllà d’estar organitzada per la pròpia ràdio, també ha rebut la col•laboració de l’Ajuntament de PLF.