radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu VespreDimarts, 19:30-20:00
Home Estiu Baixen els delictes i les faltes un 4% a Pineda

Baixen els delictes i les faltes un 4% a Pineda

COMPARTEIX-HO
, / 697 0

Les dades presentades conjuntament per la Policia Local de Pineda i els Mossos d’Esquadra demostren que la seguretat de la població va millorar en la primera meitat de l’any.

Si bé al davallada del 4% en delictes i faltes es pot valorar com una xifra positiva, més ho és encara la reducció de fins a un 16% en el nombre de robatoris en els domicilis, un dels delictes que més inseguretat acostumen a generar entre els ciutadans.

D’altra banda, les detencions han augmentat fins a un 6’5% com a resultat dels diferents serveis de vigilància i actuació preventiva que han desenvolupat els cossos de policia local i catalana, fet que ha contribuït en millorar els índexs de seguretat del municipi.