radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Cultura Tordera celebrarà el 6è Aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa

Tordera celebrarà el 6è Aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa

Cultura Estiu

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 648 0

Demà, amb motiu de la diada de Santa Maria, Tordera s’aproparà fins al monestir de Roca-Rossa per 6a vegada. Les activitats començaran a les 12 del matí amb la tradicional ofrena a la Marededéu, situada davant de la font del Camí Ral del veïnat.

A la 1 del migdia s’iniciarà la processó de la Mare de Déu de Roca-Rossa, des de la font del Camí Ral fins a l’absis del Monestir, punt final del recorregut on hi haurà repartiment de ponx fresc del monestir, així com un repertori de cançons i poemes dedicats a la Mare de Déu.

Acte seguit, els assistents podran participar en un dinar popular amb una arrossada. El preu del tiquet serà de 10 euros i s’ha de reservar al bar Can Manel, o bé per telèfon. El fil musical del dinar el marcarà el grup musical Inside Job.

A la tarda, a partir de dos quarts de sis, l’organització ha preparat un espectacle infantil, i un cop finalitzi, per tal de tancar la festivitat hi haurà berenar tradicional de pa amb oli i sucre, acompanyat de vi, o pa amb melmelada artesana i llet fresca.

Per facilitar l’accés fins a Roca-Rossa, hi haurà servei d’autocar, que tindrà sortida des de la Pista de l’Amistat fins al mateix monestir.

L’organització ja ha informat que tancarà amb un cordó els dos accessos a l’interior del monestir per tal de prevenir qualsevol accident, ja que l’estat de la estructura es troba en mal estat de conservació. Fet que està motivant a una part dels veïns del poble a demanar una restauració d’aquest patrimoni històric medieval.

Les activitats de la trobada tenen el suport de l’Ajuntament de Tordera, de la Xarxa de Parcs Naturals i de la Diputació de Barcelona.