radiopalafolls.cat


play

Ara fem

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dimarts, 10:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Economia Contenciós administratiu perquè l’Ajuntament de Malgrat no pagui els impostos a l’Agència Tributària Catalana

Contenciós administratiu perquè l’Ajuntament de Malgrat no pagui els impostos a l’Agència Tributària Catalana

Economia Estiu

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 552 0

El Ple d’aquesta tarda de Malgrat a les 7 està marcat per la compareixença que haurà de fer el consistori després que la Subdelegació del Govern espanyol a Barcelona presentés un recurs contenciós administratiu contra l’aprovació de la moció sobre la sobirania fiscal.

Aquesta moció, aprovada al ple ordinari d’abril de Malgrat, tracta de pagar els impostos davant l’Agència Tributària Catalana, i no envers a l’espanyola, com s’havia fet fins ara.

Per aquest motiu, la Subdelegació del Govern a Barcelona, ha interposat un recurs contenciós administratiu davant d’aquest acord de ple. Per tant, aquesta tarda, l’Ajuntament de Malgrat haurà de designar una persona per a que defensi davant l’organisme responsable aquest procés iniciat per la Subdelegació.

Més enllà de la qüestió fiscal, el consistori també tractarà al ple les dues mocions presentades per Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya, per defensar els clubs esportius a Catalunya, tal i com ja es va fer de forma similar a PLF.

L’esperit d’aquestes mocions és denunciar les pràctiques inspectores que està realitzant la Inspecció de Treball i Seguretat Social de l’Estat a les entitats esportives catalanes.

Tal i com ja vam explicar dies enrere, les actuacions de l’organisme inspector reclamen que s’apliqui la llei, i s’asseguri a tots als entrenadors i directors tècnics dels clubs esportius. El problema que sorgeix amb aquestes revisions és que no van destinades únicament a l’esport professional, sinó que també s’estenen a l’esport amateur i base, posant en risc la seva continuïtat.

Aquest Manifest ja va ser presentat als plens de Blanes i PLF, on va ser aprovat per unanimitat.

El ple ordinari d’aquesta tarda a les 7 tindrà un total de 14 punts, i es celebrarà a la sala de plens de l’Ajuntament de Malgrat. Tothom que vulgui hi podrà assistir.