radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Economia ERC demana un canvi en la repercussió del cost de l’aigua als usuaris

ERC demana un canvi en la repercussió del cost de l’aigua als usuaris

COMPARTEIX-HO
, / 526 0

El Grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya va demanar, al passat ple de L’Ajuntament de PLF, un canvi en la forma de cobrar als consumidors les despeses de l’aigua.

Aquests canvis anirien relacionats amb la forma que s’aplica el cost de l’aigua als consumidors, tal i com argumentava el regidor i portaveu d’ERC a PLF, Francesc Alemany, ja que actualment es carrega la major part del preu a la quota i en el primer tram.

Per aquest motiu, Alemany proposava fer un canvi en la forma de facturar el cost de l’aigua variant la proporcionalitat dels trams.

El regidor d’Hisenda del consistori, Josep Ribas, responia, en canvi, que aquestes tarificacions ja es van canviar, i com que en breu s’espera un increment de la tarifa en alta a partir de l’aprovació del Consell Comarcal del Maresme, seria més aviat convenient esperar a prendre les decisions al respecte, ja que encara es desconeix com aquest augment podrà repercutir en les factures dels consumidors.