radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Cultura Diumenge s’obrirà el període d’inscripcions per a la Festa dels Empestats

Diumenge s’obrirà el període d’inscripcions per a la Festa dels Empestats

Cultura Estiu

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 516 0

Davant de l’èxit de la 1ª edició celebrada l’any passat, l’organització de la Festa dels Empestats ha decidit fer una 2ª edició el proper 14 d’agost coincidint amb la Festa Major de Sant Roc.

La Festa del Empestats consisteix en una visita guiada nocturna que té com a objectiu explicar als assistents per què Malgrat de Mar té com a patró a Sant Roc, a qui la població va fer vot durant la pesta negra del s.XVII.

La visita guiada, recorrerà una ruta de forma vivencial i dramatitzada pels diferents espais on la pesta bubònica va afectar especialment a la vila.

Davant de l’èxit, la organització ha decidit doblar el nombre de places per als qui vulguin participar. I a més a més, s’ha decidit canviar el format d’inscripcions, ja que l’any passat el nombre de places disponibles es va esgotar em qüestió de minuts.

La recreació històrica de la Festa del Empestats va ser una de les activitats amb més èxit de les Festes, i per aquest motiu per aquestes festes de Sant Roc no només es manté, sinó que s’amplia la oferta amb conferències, tallers, gimcanes i cercaviles.

Tots aquells que vulguin participar enguany s’hauran d’inscriure diumenge al matí al Centre Cultural de Malgrat. Però en diferents torns, ja que totes aquelles persones que ja hagin fet preinscripció en d’altres activitats s’hauran d’allistar des de 2 quarts de 12 fins a 1 quart d’una. Per aquelles persones que només tenen previst participar en aquesta activitat hauran d’apuntar-se des de 1 quart d’una fins a 2 quarts de dues. En el cas que quedin places lliures, es tornarà fer un torn d’inscripcions el proper dilluns de 6 a 8 de la tarda.

Recordem que la Festa dels Empestats es celebrarà el proper 14 d’agost.