radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Divendres, 10:00-13:00
Home Estiu L’edifici alliberat a Blanes per la PAH continua ocupat de famílies

L’edifici alliberat a Blanes per la PAH continua ocupat de famílies

COMPARTEIX-HO
, / 651 0

Dos mesos després que un grup de persones alliberés un bloc de pisos situat a la Rambla Joaquim Ruyra de Blanes, les vivendes continuen ocupades per famílies amb dificultats que van trampejant com poden els subministraments bàsics.

En aquest sentit, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca reivindica l’èxit que va suposar l’acció del mes de maig, ja que, en paraules de la Plataforma, el pas del temps està esta consolidant les seves lluites solidaries.

Per tal de vitalitzar l’activitat dels immobles ocupats, la PAH prepara crear cooperatives per impulsar l’entrada al mercat laboral de les persones afectades per les hipoteques i en circumstàncies econòmiques complicades.

Per aquest motiu, la portaveu gironina de la PAH, Marta Afuera, criticava que alguns consistoris presentin una nul•la voluntat per afrontar els problemes de l’habitatge dels seus veïns.

En relació amb les ocupacions, algunes ja han sigut denunciades i estan en procés de tramitació als jutjats de Girona.