radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 09:00-13:00
Inici » Demà s’inicien les Festes del Mas Reixach

Demà s’inicien les Festes del Mas Reixach

COMPARTEIX-HO
, / 863 0

Com cada estiu, els veïns dels barris de Palafolls es llencen als carrers i celebren les seves festivitats. Per donar el tret de sortida al període vacacional, el Mas Reixach ja prepara les seves festes que s’iniciaran demà mateix.

Ja a partir de les 8 de la tarda els més menuts podran disfrutar d’una gimcana, encara que els qui vulguin participar s’hauran d’inscriure mitja hora abans al Parc del Mas Reixach, punt on també tindran lloc la resta d’esdeveniments programats.

Una vegada finalitzi la gimcana, les festes s’estendran amb diverses actuacions musicals, així com la animació de les pubilletes del Mas Reixach, i l’actuació d’un grup country. Ja a la mitja nit, els joves podran disfrutar d’una vetllada amb música i servei de bar fins a la matinada.

La jornada del dissabte, coincidint amb l’inici del cap de setmana, es preveu més carregada d’activitats amb un sopar popular, pel qual ja no queden tiquets a la venda. Paral•lelament, aquest sopar estarà acompanyat de música en directe i actuacions com la dels alumnes de Raul Escavini, els quals interpretaran música de cambra, l’exhibició de balls en línia del grup Supama, i la posterior posada en escena dels Dancers de Palafolls i l’Associació Artística de Blanes. Un cop finalitzi el sopar, la mainada podrà disfrutar des de 2/4 d’11 de la nit d’un castell inflable, mentre que els veïns gaudiran d’una ballada amb el grup de Jordi Vila.

Aquestes festes, organitzades per l’Associació de Veïns del Mas Reixach, passaran el relleu a la resta de barris al mes d’agost. Menys al de Sant Lluís, que enguany ha decidit no organitzar la seva tradicional festa.