radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Estiu Obert el període de sol•licitud de beques de menjador escolar

Obert el període de sol•licitud de beques de menjador escolar

COMPARTEIX-HO
, / 1295 0

L’Àrea de Servei Social ha obert el període de demande s per optar als ajuts de menjador que atorga el Consell Comarcal, però que gestionen els consistoris locals.

La data límit de presentació serà el 19 de juliol. Encara que aquesta ajuda la promou el Consell Comarcal, la instància s’haurà de presentar a la oficina de Serveis Socials de PLF, situada al Carrer Francesc Macià n.1.

Aquest ajut és concedeix mitjançant diferents barems, el més important el d’ingressos de la unitat familiar, que determina si es concedeix la beca econòmica o bé si es denega.

Es recorda que per realitzar la tramitació s’ha de presentar diferent documentació, com: la fotocòpia del DNI, la tarja sanitària, la fotocòpia de les nòmines dels 6 mesos anteriors, és a dir, les que corresponen des del gener fins al juny, de totes les persones majors de 16 anys de la unitat familiar, ja que aquesta informació servirà per encaixar els barems econòmics alhora de concedir els ajuts.

Tota aquesta informació es troba a la plana web de l’Ajuntament de PLF, a l’àrea d’actualitat, des d’on es poden descarregar els impresos i els fitxers de l’ajut a les beques de menjador per aquest proper curs.