radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Ona MaresmeDivendres, 15:00 -17:00

i després

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Divendres, 17:00-20:00
Home Mobilitat Renfe amplia les places als trens per la revetlla de St Joan

Renfe amplia les places als trens per la revetlla de St Joan

COMPARTEIX-HO
, / 544 0

 

La companyia ha anunciat que oferirà més de 10.000 places addicionals als trens de Rodalies que enllacen Barcelona amb el Maresme i el Garraf. Així, durant la revetlla, es duplicarà el número de places disponibles als trens de rodalies. A més, circularan cinc trens especials, dos d’ells entre Barcelona i Mataró i que pararan a totes les estacions. Els reforços s’iniciaran la nit de diumenge per tal de facilitar el desplaçament per celebrar la revetlla.

En aquest sentit, la línia R1 incrementarà l’oferta de transport amb la duplicació de la composició de trens.

També, en coordinació amb Mossos d’Esquadra i Policies Locals, es desplegarà un dispositiu especial de seguretat a les poblacions on es desplacen en tren un major número de persones per celebrar la revetlla.

Per a més informació els clients es poden adreçar als telèfons 900 41 00 41 i 902 320 320, o als web rodaliesdecatalunya.cat i a renfe.com