radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Home Societat Es posen en lloguer la 15a de pisos de protecció oficial que han quedat lliures

Es posen en lloguer la 15a de pisos de protecció oficial que han quedat lliures

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 575 0

Poc a poc la majoria dels pisos de protecció oficial de lloguer, situats prop de la biblioteca, estan sent ocupats pels seus adjudicataris.

La tardança en el lliurament dels pisos, però ha fet que molts adjudicataris hagin renunciat al seu habitatge i hagin decidit buscar-se un pis de lloguer en el mercat lliure.

Cal recordar que el sorteig dels pisos es va fer el mes de juliol de l’any passat amb la promesa d’entregar-los al setembre. En realitat, i fruit de diferents problemes en els subministraments i burocràtics, els habitatges tot just fa unes setmanes que s’han començat a ocupat.

Dels 38 pisos que es posen a disposició, 4 estan reservats per a Aspronis, que crearà habitatges tutelats. De la resta, i un cop formalitzats els contractes de lloguer amb els adjudicataris que encara volen viure en aquesta comunitat, n’han quedat lliures una quinzena, segons informa l’Ajuntament de PLF. Ho explica la regidora de Serveis Socials de PLF, Dolors Agüera, qui valora positivament la promoció de pisos d’habitatges oficial, tot i que afirma està disconforme amb la gestió del temps.

Un cop formalitzades les renúncies, aquests pisos es posaran de nou a disposició dels qui vulguin llogar-ne un i compleixin els requisits. En aquest sentit Agüera explica que per sol•licitar un d’aquests habitatges, cal estar donat d’alta a un registre municipal de sol•licitants.

Els pisos de recent construcció són d’uns 60 m2, i compten amb aparcament i traster. El cost mensual de lloguer és de mitjana d’uns 400€, que inclouen les despeses de comunitat.

Els interessats cal que s’adrecin a les oficines municipals i sol.licitin formar part d’aquest registre.