radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar d'Estiu
Maria Fenoll
Diumenge, 09:00-12:00
Home Societat Troben a Lloret el cos d’una dona desapareguda fa 9 anys

Troben a Lloret el cos d’una dona desapareguda fa 9 anys

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 384 0

 

Agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil van localitzar dijous a la nit, el cos sense vida d’Ana Maria Martos, una dona desapareguda des del 2004.

El cos s’ha localitzat gràcies a un georadar i a la confessió d’una persona detinguda fa unes setmanes relacionades amb l’ocultació del cadàver. La víctima s’ha localitzat a les afores de Lloret en una finca situada dins una zona boscosa, a Lloret Residencial.

En el moment de la desaparició, la mare de la dona va explicar a la policia que la seva filla patia una depressió i s’estava medicant, tot i que era la primera vegada que no tornava a casa sense avisar.

L’última vegada que es va veure la dona va ser el 18 de gener del 2004 al seu municipi.

Fonts properes al cas han confirmat que el cos localitzat a la finca de Lloret va morir de manera violenta.

Els agents, després de desenterrar el cadàver, que estava dins un bidó, han detingut el propietari de la finca que sospiten que podria ser autor o coautor de la mort de la víctima. Es tracta d’un home de 60 anys. En els pròxims dies, però, hi podrien haver més detencions relacionades amb el cas perquè tot apunta a que hi ha més persones implicades en la seva mort.

El detingut, a qui ja han pres declaració, es troba en custòdia a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. El cas està sota secret de sumari.