radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dijous, 13:00-13:20
Home Cultura Els gegants i dels diables de PLF protagonitzen les catifes de Corpus d’aquest any

Els gegants i dels diables de PLF protagonitzen les catifes de Corpus d’aquest any

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 526 0

 

Aquest diumenge es tornaran a confeccionar a PLF les tradicionals catifes de Corpus. Enguany les principals novetats són l’emplaçament, que es desplaça a l’avd Costa Brava entre els carrers Major i Ramon Turró. Un altre novetat és la grandària ja que la intenció és cobrir tot aquest tram de carrer.

Enguany l’organització ha decidit dedicar les catifes a des entitats locals que aquest 2013 celebren el 5è aniversari. Es tracta de la Colla Gegantera i els Diablesfolls, que protagonitzaran les catifes de flors que es faran diumenge. Ho explica Núria Ribas, de l’organització de les catifes de Flors de PLF.

De fet la preparació ja ha començat, amb una primera recollida de flors i pètals començarà demà dissabte amb la recollida i la neteja de les flors que s’utilitzaran l’endemà diumenge. Qui vulgui participar-hi, pot fer-ho dirigint-se a les 4 de la tarda a la plaça del Fòrum Palatiolo.

L’endemà diumenge, a partir de les 7 es començarà a perfilar el dibuix commemoratiu de la catifa, i amb l’ajuda dels voluntaris es començarà a reomplir amb les flors de colors.

Es calcula que les catifes estaran enllestides cap al migdia i que es podran contemplar fins la tarda, quan les brigades municipals netejaran l’espai.

La policia local informa que degut a aquesta activitat estarà prohibit aparcar i circular en aquest tram de l’av. Costa Brava durant gran part del diumenge, mentre que hi haurà altres restriccions a la plaça del Fòrum Palatiolo per la realització de la Trobada de Motos Antigues de PLF.