radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » Dissabte es fa la 1a Festa Intercultural de PLF

Dissabte es fa la 1a Festa Intercultural de PLF

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 579 0

 

L’entitat N’denden N’gollen, que treballa pel desenvolupament d’una regió rural del Senegal, ha preparat per aquest dissabte al vespre la primera edició de la Festa Intercultural de PLF.

La trobada consistirà en un sopar popular en el que es podrà triar entre un menú català o un de senegalès. En aquest sentit, Alpha Balde, president de N’denden N’gollen, explica que el menú català serà de botifarra amb mongetes del ganxet mentre que qui opti pel menú senegalès tindrà cous cous amb verdures i pollastre.

Després del sopar es podrà gaudir de diferents actuacions musicals, com ara la percussió africana amb l’ N’denden N’gollen Gruop, i el concert i ball dels Tapeo Sound Sistem, que actuaran desinteressadament a l’acte intercultural.

Els beneficis de la festa es destinaran a l’escolarització de nens i nenes senegalesos. A Senegal l’educació és gratuïta, però el cost de dur als infants a l’escola els han d’assumir les famílies, i en molts casos no ho poden fer.

Balde explica que s’aposta per l’escolarització, per que és amb l’educació que es pot donar el punt d’inflexió per aconseguir la igualtat d’oportunitats i el desenvolupament d’aquestes zones empobrides del Senegal.

El sopar de la Festa Intercultural, que es farà a la pl. De Poppi dissabte a partir de les 9 del vespre, té un cost de 10€.

Es poden comprar els tiquets al forn de pa Sta. Maria, als Regals Palafolls i a Can Pica.