radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Sessións DJ localsDissabte, 00:00-02:00
Home Comarcal Pineda comença a reparar el passeig de mar

Pineda comença a reparar el passeig de mar

COMPARTEIX-HO
, / 348 0

Els desperfectes en un tram del passeig marítim ocasionats per un temporal a principis de març els haurà d’assumir íntegrament l’Ajuntament de Pineda. Malgrat que en un primer moment el Ministeri de Medi Ambient va enviar els seus tècnics per avaluar les destrosses i fins i tot va pressupostar les millores en 1,5 milions d’euros, finalment han deixat en mans del consistori el pagament de les obres.

L’ajuntament ha explicat que les conserves mantingudes amb els representants del Ministeri han estat infructuoses i que no han acceptat pagar les obres de millora del tram afectat. En aquest sentit asseguren el consistori ha hagut d’actuar d’urgència per resoldre l’anivellament de les lloses del carril bici. Una actuació que ha costat 8.000 euros, pagats pel consistori. Un cop resolt el tema de les lloses, tant per garantir la seguretat dels vianants com per poder iniciar amb normalitat la temporada turística, ara cal posar data a les obres de remodelació de l’escullera que va quedar molt malmesa.

Tot i l’actitud del Ministeri, l’Ajuntament de Pineda mantindrà les converses amb l’administració estatal, ja que el consistori considera que la remodelació d’un tram del passeig com a conseqüència d’una llevantada no és una obra de manteniment i que per tant no ho ha d’assumir l’administració local.