radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Policial - Judicial Detenen un home a Malgrat per un intent de violació

Detenen un home a Malgrat per un intent de violació

COMPARTEIX-HO
, / 601 0

 

La Policia Local ha detingut la nit de dimecres a dijous, un home quan estava intentant agredir sexualment una turista a la zona d’oci nocturn del Passeig Marítim

Els fets van passar quan un treballador d’un local d’oci va alerta la Policia Local que dues noies estrangeres eren perseguides i assetjades per dos homes a la zona de lleure nocturn del Passeig Marítim.

Les dues noies es va separar quan una va entrar a l’hotel on s’allotjava i l’altra va continuar cap al seu establiment hoteler.

Llavors, aprofitant que la noia estava sola, l’home va intentar dur-la en una zona privada i allunyada. Els agents de la Policia Local de Malgrat es van traslladar ràpidament al lloc dels fets, on van sorprendre el presumpte agressor, de nacionalitat hindú, estirant amb violència la turistaia. Segons informa l’Ajuntament, els agents van enxampar l’home quan era a sobre de la noia amb intenció d’agredir-la sexualment.

Llavors la policia va detenir l’home acusat d’intent de violànció, i va passar a disposició dels Mossos d’Esquadra, que s’encarreguen de la instrucció.