radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Economia Bankia xifra en 259 el nombre de palafollencs afectats per les preferents

Bankia xifra en 259 el nombre de palafollencs afectats per les preferents

Economia Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 987 0

 

L’entitat bancària, en la que està integrada Caixa Laietana, ha donat a conèixer el nombre de maresmencs afectats per aquest producte bancari. En aquest sentit, la nostra localitat és la 6a de la comarca amb més persones atrapades per les Participacions Preferents amb un total de 259 casos. Amb un nombre similar hi ha Malgrat de Mar, que segons Bankia té 200 afectats per aquest producte de risc que amb la crisi ha provocat la pèrdua d’estalvis a molts usuaris.

Al capdamunt de la llista hi ha Mataró amb 3700 casos, seguit d’Argentona, Arenys de Mar, Canet i Vilassar de Dalt.

Al ser la comarca més afectada per les Preferents, el Consell Comarcal ha anunciat que les Oficines Municipals d’Informació al Consumidor i l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor han començat a treballar per oferir un servei especial de suport a les persones afectades per la comercialització de participacions preferents i deute subordinat. La intenció és donar assessorament a tots els qui desitgin iniciar el procediment d’arbitratge amb Bankia.

Aquest procés es pot fer fins el 30 de juny i les administracions recomanen que abans de sol•licitar l’arbitratge s’informin bé i que, de moment, no es retirin les demandes civils presentades als jutjats fins el moment que la consultora independent calculi l’import màxim de la devolució.

A PLF l’Oficina d’atenció al consumidor està a les oficines de l’Ajuntament, a la plaça major de la nostra població.

Encara entorn a les Participacions Preferents, el proper dimecres dia 22 es farà a PLF una xerrada sobre com actuar davant els arbitratges.