radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus Confinats
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Home Mobilitat Atropellament de tren i accident de trànsit ahir a la tarda a Tordera

Atropellament de tren i accident de trànsit ahir a la tarda a Tordera

Mobilitat Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 736 0

Un atropellament mortal va obligar ahir a la tarda a interrompre el servei ferroviari entre les estacions de Blanes i Maçanet de la Selva de la línia R-1 de Rodalies. L’atropellament mortal va ocórrer cap a dos quarts de cinc de la tarda, prop de l’estació de Tordera, i ara la policia investiga les causes del sinistre per determinar si ha estat un suïcidi.

Els 42 passatgers que hi havia al tren en aquell moment van continuar el trajecte amb autocar. De fet durant l’aixecament del cadàver, i les tasques de restabliment del servei, el trajecte entre aquestes estacions es va realitzar amb 3 autocars contractats per l’empresa.

Segons la companyia ferroviària, la circulació de trens es va mantenir amb normalitat en la resta de la línia R1 de rodalies, en els trajectes amb origen i final a Mataró i Blanes.

D’altra banda dues persones han resultat ferides lleus en un accident de trànsit, també ahir a la tarda, a la N-II al seu pas per Tordera. Segons fonts municipals, per causes que es desconeixen, un vehicle i un autocar van xocar a l’ alçada de la benzinera de Tordera Parc.

Aquest sinistre va obligar a la policia local a desviar els cotxes per dins la pròpia benzinera, cosa que ha provocat importants retencions de trànsit a la carretera Nacional. Fins al lloc del fets s’hi han desplaçat diverses dotacions de policia local, mossos d’esquadra, bombers i serveis mèdics.

R. Tordera/ R. Palafolls