radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

d'Gorra
Ràdio Palafolls
Dilluns, 10:00-13:00
Home Societat S’obren les preinscripcions de la Llar d’infants Municipal

S’obren les preinscripcions de la Llar d’infants Municipal

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 537 0

 

Des d’ahir ja es pot sol•licitar plaça en aquest servei municipal, que pel proper curs té la previsió d’oferir 115 places. Els pares interessats en apuntar al seu fill a la llar pot sol•licitar-ho aquests dies fins el proper dia 10, divendres, dirigint-se al matí al MiD, que des de fa anys centralitza el procés de preinscripció.

Pel proper curs, la previsió és obrir dues aules per a nadon, 3 aules pels infants d’1 any i 3 aules més per a P2. En total 115 places, com ens explica Cristina Gomez, educadora del centre, qui també ens descriu la documentació necessària per iniciar el procés de preinscripció a la llar d’infants pública.

D’aquestes 115 places que es preveuen, però, n’hi ha que ja estan ocupades pels infants que passaran d’un curs a un altre.

Un cop finalitzat el procés, s’iniciarà la baremació de les sol•licituds per tal de determinar les prioritats d’accés a les places disponibles, sempre i quan hi hagi problemes d’excés de sol•licituds en grups determinats. Per determinar aquestes prioritats, es puntuen diferents aspectes dels aspirants. Així per exemple el fet d’estar empadronat a PLF o tenir algun germà al centre, són els conceptes que més puntuen. Ens ho explica la mateixa Cristina Gómez.

L’any passat el servei va tenir una davallada de sol•licituds, cosa que va permetre reagrupar tots els infants en un únic recinte, però també va obligar a reestructurar el servei i prescindir d’una de les educadores.