radiopalafolls.cat


play

Ara fem

dGorra eXpress
Ràdio Palafolls
Dimarts, 17:00 -20:00

i després

Informatiu VespreDimarts, 20:00-20:15
Home Esports Ple de victòries dels principals equips de bàsquet de PLF

Ple de victòries dels principals equips de bàsquet de PLF

Esports

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 545 0

 

Feia molt temps que no es donava un ple de victòries en els equips principals del club palafollenc, com ha passat en aquesta última jornada.

El senior s’ha iposat al Palauet contra el Campdevanol per 61 a 54. Una necessitada victòria, la 9 de la temporada, i que dóna ànims per encarar els últims compromisos amb la vista posada en escalar posicions. Actualemnt els palafollencs són penúltims i la propera jornada jugaran contra el Calella C, que és actualment 2n a la classificació.

El Sots 21 i el Junior han finalitzat la segona fase del campionat i ho han fet com a líders.

El Sots 21, que era segon, jugava a casa contra el Bisbal que era el primer a la taula de la 2a fase. Els palafollencs es van imposar de 8 punts; 56 a 48. Amb la victòria els dos equips empataven a victòries, però, el basquet average ha col.locat finalment al PLF com a líder, sense cap més jornada a disputar.

El Junior, en canvi, feia setmanes que no tenia rival a la 2a fase del campionat i ha acabat com a líder després de guanyar al Maçanet de 5 punts; 56 a 51. En aquesta 2a fase només ha perdut 1 dels 8 partits disputats.

Qui també és líder és l’Infantil, però encara no pot cantar victòria, perquè li queden 6 jornades per finalitzar el campionat. L’equip no va tenir pietat del Besalú, que va marxar de PLF amb una contundent derrota: 66 a 16.

L’infantil és líder empatat a victòries amb el Lloret i l’Olot, que esperen una ensopegada del PLF per prendre-li el liderat.

El proper partit serà contra el Fornells, que és últim classificat amb només 1 victòria.