radiopalafolls.cat


play

Ara fem

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 21:25 -22:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Comarcal Lloret crea un apartat al web per a que els regidors facin una declaració de bens i ingressos

Lloret crea un apartat al web per a que els regidors facin una declaració de bens i ingressos

Comarcal

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 714 0

 

El consistori ha fet un pas més per a la transparència i des de fa uns dies ja és operatiu un apartat al web municipal en el que els regidors de l’Ajuntament han de fer públics els seus béns, interessos i activitats, així com la declaració de la renda.

Aquesta iniciativa respon a un acord de ple, arran d’una proposta feta pel PSC, a l’oposició.

Un cop obert i disponible als navegants, el següent pas és que els regidors aportin la informació. Tot i això, tal i com reconeix l’equip de govern, no es publicarà tota la informació sobre cadascun dels regidors, ja que les totes aquelles dades de caràcter molt personal o que afecten terceres persones no es faran públiques en el web.

Un cop es vagin reben les dades, el consistori les penjarà a l’apartat del web, però l’ajuntament alerta que s’està acabant d’analitzar si la publiacaió de les dades econòmiques dels regidors té un caracter obligatori o bé voluntari.

El PSC va presentar la proposta al març assegurant que es un “exercici de transparència necessari”, tot i que esperen que només sigui el punt de partida.

Un cop creada la pàgina web -que trobaran en el portal de l’Ajuntament www.lloret.org, en l’apartat “consistori”-, ara es dóna uns dies de marge per recopilar i preparar les dades que facin arribar els regidors.