radiopalafolls.cat


play

Ara fem

In-diferent
Eduard Ortega
Dijous, 22:00 -23:00

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dijous, 23:25-00:00
Home Societat 4 adjudicataris renuncien al seu pis de protecció oficial

4 adjudicataris renuncien al seu pis de protecció oficial

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 760 0

 

Aquests dies s’han començat a signar els contractes de lloguer dels pisos de protecció oficial construïts prope de la biblioteca.

Això vol dir que en breu es començaran a ocupar, un cop s’han restablert i reparat els danys ocasionats en els últims mesos pels lladres que han accedit als habitatges quan encara estaven en construcció.

El fet que entre l’adjudicació dels pisos i la seva ocupació hagin passat 10 mesos, feia témer que moltes persones renunciessin al pis que havien obtingut. En total han estat 4 les persones que finalment no ocuparan els pisos que els van tocar. Això obre la porta a ser ocupats per altres persones de la llista d’espera.

Ho va explicar l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

En total hi ha 38 pisos de protecció oficial, en regim de lloguer destinats a 3 col.lectius bàsics; joves, jubilats i persones amb necessitats especials.

El preu de lloguer, d’uns 400€, inclou les despeses de comunitat, l’aparcament i el traster.

Les obres dels pisos van començar amb l’esclat de la crisi i gràcies a un acord entre l’empresa Visoren i Caixa Laietana. Un cop finalitzats els habitatges, uns problemes amb el subministrament elèctric no van deixar entregar els pisos, que llavors van patir diferents robatoris de tota classe de material. Per tot plegat s’ha dilatat en el temps la seva entrega als adjudicataris, que en un primer moment pensaven entrar a viure al mes de setembre passat.

Els pisos són gestionats per Visoren, l’empresa constructora que a través dels lloguers recuperarà la seva inversió.