radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Home Cultura Les entitats locals aprofiten el St. Jordi per donar-se a conèixer i recollir diners

Les entitats locals aprofiten el St. Jordi per donar-se a conèixer i recollir diners

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 587 0

Algunes de les entitats de PLF han aprofitat la diada per sortir al carrer fer una parada i així promocionar-se i alhora vendre roses, llibres i marxandatge per així recollir diners per a la seva tasca.

És el cas de l’Associació dels Amics dels Animals de PLF que avui té parada a la Pl. Del Fòrum Palatiolo on ven roses i llibres de 2a mà. D’aquesta manera volen aconseguir fons per a la seva activitat habitual. Ho explica la presidenta de l’entitat, Isabel Martínez.

Una altra entitat present a la Pl del Fòrum Palatiolo és la dels Genganters que venen marxandatge de la colla; samarretes, pins, mocadors i punts de llibre especialment dissenyats per la diada d’avui i que commemoren que el gegant de PLF, en Guillem, és actualment l’Hereu del Maresme.

Aspronis ha tret una parada al carrer per vendre objectes relacionats amb St Jordi que han elaborat els usuaris del centre. En aquest cas la parada és a tocar de la residència, a l’avd Costa Brava.

Qui també aprofita la jornada per recollir diners són els alumnes de 4t d’ESO de l’IES de la Font del Ferro de PLF, que tenen dues parades a la nostre vila. Els diners recollits han de servir per finançar el viatge de final de curs. Com ho explica Dolors Morales, coordinadora de 4t d’ESO de l’institut.

La plataforma Palafolls per la Independència també té parada de marxandatge a la plaça del Fòrum Palatiolo, a l’igual que l’entitat “libro solidario”, una microong cultural.

La plaça, que s’ha animat cap al migdia, ha rebut també la visita dels nens i nenes de la llar d’infants de PLF de bon matí, mentre que els alumnes de les escoles han fet activitats als seus centres.