radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Home Cultura St. Jordi tornarà a treure parada de llibres i roses al carrer

St. Jordi tornarà a treure parada de llibres i roses al carrer

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 547 0

 

El centre de la nostra localitat serà demà de nou el punt principal de trobada de parades de llibres i roses per St Jordi. Enguany, però, les parades no es situaran al carrer Francesc Macià, sinó que l’Ajuntament ha reordenat l’espai. No marxaran gaire lluny, de fet estaran just davant, dins la plaça del Fòrum Palatiolo, per tal d’augmentar la seguretat dels vianants i alliberar l’espai proper al pas de circulació de vehicles. Enguany a més la policia controlarà la instal.lació de parades de venda, per fer complir la normativa vigent.

A la tarda, cap a les 5, hi haurà un concert de la Coral Palatiolo a la mateixa plaça del Fòrum Palatiolo.

Els ceNtres escolars també han preparat diferents activitats, però dins els propis centres educatius i oberts als pares.

Seguint aquest exemple, demà es fa una nova sessió del Poesia als Barracons a l’IES de PLF. Demà visitarà als estudiants de Batxillerat és Josep Pedrals que farà un tastet de poesia barroca. Tot i fer-se a les instal•lacions de l’institut, és un acte obert a tothom. Només cal demanar plaça al propi centre.

A més, i com a novetat alguns alumnes de l’Institut sortiran de les aules per passejar per PLF i visitar els carrers amb nom d’escriptors i poetes de la nostra localitat. A cada carrer recitaran o llegiran fragments d’obres dels escriptors que donen nom a la via.