radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Home Societat Diumenge es fa la primera passejada del “Palafolls Pas a Pas”

Diumenge es fa la primera passejada del “Palafolls Pas a Pas”

Societat

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 585 0

 

La primera caminada vol arribar al castell de PLF tot passant pel pla agrícola de la nostra localitat. Una passejada assequible per a totes les edats i que, més enllà de la pròpia caminada, vol ser una experiència de descoberta de l’entorn més proper. Així durant l’ascensió el guia que acompanyarà al grup explicarà des de la història de l’indret, així com el tipus de vegetació i arbrat que es van trobant en la pujada.

Oriol Bassa, expert naturalista, serà l’encarregat d’acompanyar als participants de la primera passejada del Palafolls Pas a Pas i explica en què consistirà l’ascensió al Castell i el que es descobrirà aquest diumenge.

El Pas a Pas, té previstes 4 excursions abans de finals d’any; dues d’elles abans de l’estiu. Les quatre sortides volen esdevenir passejades didàctiques i multidisciplinar en les que es combini des de la història, la vegetació, els ocells o els usos que els humans han fet de l’entorn.

El punt de trobada de la sortida al castell serà a l’església de PLF a les 9 del matí. No cal inscripció prèvia, però si portar esmorzar, calçat adequat, aigua i gorra si fa sol.

La segona sortida prevista pel maig girarà entorn a l’aigua i el seu cicle a PLF.