radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

En Xarxa
Jordi Pratsevalls
Dimecres, 23:25-00:00
Home Policial - Judicial Detinguts 3 joves per deixar inconscient un noi a cops de roc

Detinguts 3 joves per deixar inconscient un noi a cops de roc

COMPARTEIX-HO
, / 915 0

 

La policia local de Lloret i els Mossos han detingut tres joves romanesos, d’edats compreses entres els 21 i els 23 anys, acusats d’haver deixat malferit i inconscient un jove de Lloret a qui van ventar cops de roc al cap durant una batussa nocturna a Lloret de Mar. Els fets van passar cap a les sis de la matinada del passat dia 6 d’abril i, segons els testimonis recollits per la policia, els agressors van mantenir una primera baralla amb un grup de turistes a la sortida d’una discoteca.

Més tard, a l’avinguda Vila de Blanes, davant d’una gasolinera, hi va haver un altre enfrontament en què hi va intervenir altra gent i que va acabar amb el veí de Lloret estès a terra a cops de pedra. Quan va arribar la policia local, la víctima estava inconscient i va haver de ser traslladada en ambulància a l’hospital Josep Trueta, on va ser intervinguda quirúrgicament i ingressada a l’UCI. Al mateix lloc dels fets, els agents de la policia local van detenir dos dels nois romanesos, veïns de Lloret i Blanes i amb antecedents policials. Més tard, els Mossos van localitzar un altre jove, veí de Lloret, que també va ser detingut per la seva intervenció en els fets.

Els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes acusats d’un delicte de lesions i després de la declaració davant del jutge van quedar en llibertat provisional.