radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Home Política Diego Sánchez reelegit president del PP al Maresme.

Diego Sánchez reelegit president del PP al Maresme.

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 587 0

 

L’assemblea comarcal del Maresme del Partit Popular de Catalunya ha proclamat de nou com a president a Diego Sánchez, també regidor a Pineda. Sánchez ha revalidat el càrrec al ser re-escollit amb el suport unànime dels afiliats i proclamat candidat únic de la comarca, sent la segona vegada consecutiva que es presenta i que és escollit.

A l’assemblea han votat casi el total de los afiliats a la comarca.

El nou president s’ha mostrat satisfet amb la reelecció i agraït pel suport rebut per tots els militants del Maresme.

Sánchez, a banda de president comarcal del partit i regidor a Pineda, és també Vicesecretari d’organització del PP a BCN i vicepresident del CCM.

Un cop re-escollit, Sánchez ha manifestat que el partit continuarà treballant per arribar a tots els ciutadans de la comarca. En aquest sentit el president comarcal ha ratificat que el PP té a la comarca “bons equips dinàmics i integradors amb joventut i experiència suficient com per fer arribar el missatge i l’ideari arreu de la comarca.

Diego Sánchez ha estat un dels artífex del pacte de govern entre CiU i PP al CCM, que continua treballant tot i els rumors continus de trencament en vista del mal ambient entre els dos partits a nivell estatal.

Gràcies a aquest pacte, Sánchez és responsable comarcal de temes de promoció econòmica.