radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Divendres, 09:00-13:00
Inici » 7 corals participen a la 8a edició del Festival Internacional de Corals de Malgrat

7 corals participen a la 8a edició del Festival Internacional de Corals de Malgrat

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 762 0

 

Aquest cap de setmana es celebra al municipi veí una nova edició d’aquest festival, que busca posicionar la població al circuit coral i alhora desestacionalitzar la temporada turística en les setmanes prèvies a l’estiu, ja que les bases consideren indispensable que els participants de poblacions llunyanes s’allotgin en els establiments turístics de Malgrat.

De les 7 formacions participants, n’hi ha 2 d’internacionals (una de França i una de Rússia). De corals catalanes en la part de competició hi pren part una de Girona i la resta són de la resta de l’Estat Espanyol, amb formacions vingudes de València o del País Basc.

El festival comença aquest vespre amb l’actuació dels 7 cors participants a la competició, juntament amb tres corals convidades. Es tracta del malgratenc Cor Jove Contrapunt i d’una coral polonesa. L’actuació que obrirà el festival es farà, com és ja tradicional, a l’Església de St. Nicolau.

La competició del festival s’obrirà demà dissabte a les 9 del vespre, també a l’església amb les tres categories instaurades al certamen.

Així en la categoria de cors infantils hi ha una formació participant, en la de veus mixtes 4, i a la de veus femenines dos cors participants.

El festival es clourà el diumenge 7 d’abril amb l’acte de lliurament de premis, que tindrà lloc a les 11:30 h al Centre Cultural de la població.

Tots els actes són oberts i gratuïts per a tothom.