radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Ona MaresmeDimecres, 15:00-17:00
Home Mobilitat Les màquines continuen treballant a la NII

Les màquines continuen treballant a la NII

Mobilitat Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 486 0

 

Ahir us informàvem de la denúncia feta per Reagrupament de Girona, que assegurava que les obres de desdoblament de la NII entre Caldes i Sils estaven aturades, només 5 mesos després de l’inici dels treballs.

Tot i que l’empresa Acciona, adjudicatària de les obres, no s’ha manifestat i no ha fet declaracions a aquesta emissora, la veritat és que les màquines continuen els treballs sobre el terreny per tal de desdoblar aquest tram de via.

Un equip de RP va comprovar ahir que els treballs continuen, tot i que hi ha menys maquinària que en setmanes anteriors.

Les obres es van reprendre al mes de novembre, 10 dies abans de l’inici de la campanya electoral de les eleccions al Parlament, cosa que va aixecar les crítiques dels partits polítics que hi veien una maniobra electoralista del govern del PP.

Les intencions del Ministeri són recuperar el projecte de desdoblament en diferents tranms, però no en la totalitat del traçat entre Tordera i la Frontera com es preveia en un primer moment.

De moment es vol finalitzar els trams que van quedar empantanegats anys enrere, quan l’empresa que realitzava els treballs de desdoblament va fer fallida i va deixar la via en un estat precari. Un estat que podria estar rere el nombre d’accidents de trànsit que s’han produït en els darrers anys en aquesta via al seu pas per les comarques de Girona.