radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

Desafinado
Federico Francesch
Dimarts, 00:00-01:00
Home Policial - Judicial Destrossen vidres i retrovisors de més de 30 cotxes en una nit a Blanes

Destrossen vidres i retrovisors de més de 30 cotxes en una nit a Blanes

COMPARTEIX-HO
, / 640 0

 

En total s’han comptabilitzat 31 cotxes destrossats pels brètols a la població veïna. Segons fonts municipals, tot i que s’han trencat els vidres i els retrovisors dels vehicles, no s’ha regirat en l’interior ni han robat res dels automòbils estacionats a la via, pel que es considera un acte vandàlic.

La Policia Municipal de Blanes va rebre l’avís cap a quarts de 7 de la matinada de dissabte i van fer el recorregut de les destrosses.

En aquest sentit la policia sospita que els vàndals podrien ser joves de fora de la població que haguessin anat a Blanes de festa en tren i, de tornada cap a casa, es dediquessin a destrossar vehicles. Aquesta hipòtesi es sustenta perquè les destrosses coincideixen amb el recorregut que va des de la zona de discoteques fins a l’estació, passant pels barris del Pins i la Plantera.